Cayce-Reilly Behandeling

De Cayce-Reilly behandeling is een therapeutische behandeling die gebaseerd is op de readings van Edgar Cayce (1877-1945) en de massages van de wereldberoemde fysiotherapeut Dr. Harold J. Reilly (1895-1987). Een reading is als het ware het "lezen" van een persoon: waar heeft iemand last van en wat is de achterliggende oorzaak daarvan?

Cayce en Reilly leefden vanuit een holistische visie: lichaam, geest en ziel vormen één geheel.

De behandelingen die Reilly en Cayce ontwikkelden zijn gebaseerd op onderzoek naar de adviezen die gegeven zijn over gezondheid en natuurlijke geneesmiddelen in Cayce's readings. Meer dan 8000 personen bezochten Edgar Cayce en er zijn meer dan 14.000 lezingen woordelijk vastgelegd in het boek "The Complete Edgar Cayce Readings". In 70% van deze readings adviseerde Cayce dat de persoon zich regelmatig moest laten masseren. Volgens hem was massage één van de belangrijkste methoden om het lichaam in harmonie te brengen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

De Cayce-Reilly behandelingen stimuleren met name het lymfesysteem en de spinale zenuwen. De bijnieren worden geprikkeld, het zenuwstelsel kalmeert en het lichaam zich kan ontdoen van gifstoffen.

De behandeling

Uit bovenstaande tekst zal u begrijpen dat er vele massagevormen beschreven zijn door Edgar Cayce en Harold J. Reilly. De behandeling die ik geef is een verzameling van handgrepen die met name gericht is op energiedoorstroming, vochtafvoer en kalmering van het gehele lichaam.

De behandeling duurt 7 à 8 kwartier waarbij u wisselend op uw rug en buik ligt. Het gehele lichaam (met uitzondering van de genitaliën) wordt aangeraakt met diverse wrijvende en zacht schuddende bewegingen en met vochtafvoerende handgrepen. De rug krijgt daarnaast een uitgebreide energetische behandeling waardoor uw energie een stimulans krijgt. De behandeling eindigt met een aantal handgrepen op hoofd, gezicht en hals.

Vrijwel altijd krijg ik te horen: "Wat een weldadige techniek is dit toch! Ik ben weer helemaal opgeknapt!" En dat is precies wat het doet.

Praktijk Tineke van Rijssel
Hoofdweg 10E
2908 LC Capelle aan den IJssel


Mobiel 06-23425087
Mail: tinekevanrijssel@gmail.com

Aanzicht praktijk

Praktijkgegevens
AGB zorgverlenerscode 90 - 039005
AGB praktijkcode 90 - (0)17494

Bankrekening NL61INGB0007829829

Kamer van Koophandel nummer 29048680

Aangesloten bij de BATC onder nummer BR 01249

Aangesloten bij BATC